SPLIK - MER


Eduardo Castillejo dibuixa des de la infantesa i l'any 1989 va començar a pintar graffitis sota el pseudònim de Splik. Format en Disseny Gràfic a l'escola La Llotja de Barcelona, conrea la vessant més artística d'aquesta disciplina i desenvolupa el seu treball per a campanyes de publicitat de grans firmes, esdeveniments i intervencions. Ha treballat com a dissenyador gràfic per a CREAM, K Industria, Pias Spain, Otto Zutz, Converse, Budweiser, Estrella Damm, San Miguel, l'Ajuntament del Prat, entre d'altres, i ha col·laborato amb Adidas, Nike i Rojo Magazine.

Alberto Merino, Mer, està format com a modelista industrial li en dibuix i còmic per l'Escola de Dibuix i Pintura, i té un bagatge de més de tretze anys com a escriptor de graffitis, així com en concursos de còmic d'ambit nacional. Fa treballs per a revistes, botigues, locals i restaurants relacionats amb el món del graffiti. Les disciplines artístiques en què treballa de manera preferent son l'enginyeria i el disseny de maquetes i prototips, la fabricació de peces úniques per a il·luminació, joieria i mobiliari, i l'escultura, la pintura i el graffiti.

Ave!! Humer Gallum està inspirat en la turbulència nocturna, insaciable, degut a una profunda i exhaustiva investigació i una mica de feina.



Splik - Obres






Mer - Obres







Fotografies: Arxius dels artistes



Torna a Creadors Gallum Gallum

Torna a l'inici




 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.